feed-image RSS
6 mei 2017

TU Delft Research Exhibition

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukken

Maar liefst 175 interactieve onderzoekspresentaties zijn te zien op 6, 7 en 8 juni op de campus, tijdens de TU Delft Research Exhibition. Deze ‘state-of-the-art’ innovatieve ideeën hebben het potentieel om, in samenwerking met externe partners, maatschappelijk toepasbaar te worden gemaakt. De tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het 175-jarige bestaan van de TU Delft dat als thema ‘Technology for Life’ heeft.

tudelft campus lente R9B9524
De wetenschappers achter de 175 verzamelde technologische vindingen en onderzoeksprojecten vertellen tijdens deze grootschalige wetenschapsexpositie wat hun research inhoudt. Ook zijn er speedlectures te beluisteren en zijn er excursies naar verschillende onderzoeksfaciliteiten.

De TU Delft Reseach Exhibition vind tegelijkertijd plaats met het International Festival of Technology (IFoT) - een driedaags festival gebaseerd op technologie, muziek en kunst.

Info en registratie: www.tudelft.nl/exhibition.

Kijk hier voor een overzicht van de projecten.
 

Toegang archief

Gratis voor abonnees


activeer_uw_inlog

Meer Product

Volg ons nu ook op Follow vakbladproduct on Twitter en

linkedin!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief. Blijf maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector.

Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.