feed-image RSS
12 oktober 2017

Prototyping biedt techniek en inspiratie

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukken

UPDATE - Op 8 en 9 november staat de Kortrijk Expo voor het derde jaar op rij in het teken van productontwikkeling, prototyping en productie in kleine volumes.

nieuws 28897 35313 item originalPrototyping omvat alles van idee tot en met de realisatie van een business-model en het produceren in kleine series. Op de beurs presenteren bedrijven en onderzoekscentra hun technologieën, materialen, tools en technieken voor het materialiseren van die ideeën. Er is aandacht voor additive manufacturing, CNC-bewerking, virtuele technologie, engineering en visualisatie. Maar ook voor low volume manufacturing, materialen, elektronica, ontwerpmethodes, trendwatching, creativity tools en patenten.

Wat is er te doen?
De Materialenexpo tijdens de beurs biedt inspiratie voor wie materialen zoekt voor mallen, presentaties, testmodellen, voor de afwerking of het gehele ontwerp. Het ‘Family of the Future'-project toont de gecombineerde expertise van 30 verschillende organisaties in Additive Manufacturing. Doe mee aan de Meet & Match speed dates door Agoria & Watify. Bekijk hoe studenten van Howest Industrieel Productontwerpen live een product maken tijdens de Rapid co-creation challenge. Hoewel veel gericht is op de toekomst wordt het verleden in ere gehouden door de Designmiles tentoonstelling, met iconisch design uit 20 jaar inspiratiereizen van Chicago tot Tokio.

Bekijk hier het volledige seminar-programma of registreer hier direct.
 

Toegang archief

Gratis voor abonnees


activeer_uw_inlog

Meer Product

Volg ons nu ook op Follow vakbladproduct on Twitter en

linkedin!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief. Blijf maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector.

Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.